A legfejlettebb redőnymotor technikáknak köszönhetően ma már nem kell attól tartanod, hogy a ház falán óriási motordob lesz. A motoros redőnyök csőmotorral működnek, amelyek a tengelybe vannak beépítve, így az egyáltalán nem látható. Az érzékelőknek és időzítőknek köszönhetően teljes mértékben automatizálhatod árnyékolóidat, így erőfeszítés nélkül, magától húzódnak fel és ereszkedhetnek le.  A biztonságot szem előtt tartva jó választás egy feltolásgátlóval szerelt motoros redőny, ami szinte felfeszíthetetlen, így egy plusz védelmi réteget jelent a nyílászárók előtt.

Ha egy kedvezőbb árú vezérlés mellett tennéd le a voksod, nálunk megtalálod amit keresel. A Smart Home motoros vezérlései biztonságosan mozgatják a legnehezebb redőnyöket, mindezt ráadásul pénztárcabarát áron.

Somfy motorvezérléseivel lényegében egész otthonodat automatizálhatod a redőnytől a napellenzőkig. Ráadásul egy hazai márkáról van szó, amely sokak bizalmát elnyerte már. Ha Te egy megbízható motoros vezérlést keresel, kiváló megoldást jelent a Somfy.

Sokan a német precizitásra és minőségre esküsznek. Ha Te is ilyen vagy, nem kell tovább keresgélned. A német Becker ugyanis igazi prémium kategóriás motoros vezérléseket garantál Neked.

Motoros redőnyt, távvezérlést szeretnél, de nem tudod, milyet válassz? Kérd kollégáink segítségét.

Várj egy pillanatot kérlek!

Látjuk érdekelnek a nyílászárók és az árnyékolástechnika. Iratkozz fel hírlevelünkre, nehogy lemaradj az ackiókról!

Mi sem szeretjük a spam üzeneteket, így Neked sem fogunk témához nem illőt küldeni.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz a levelek alján.