CÉGÜNKRŐL

A Webablak újonnan induló vállalkozás, amit elsősorban azért indítottuk el, hogy a mai, ugrásszerűen növekvő vásárlói elvárásoknak eleget tudjunk tenni. Manapság a legfontosabb elvárás az élet minden területén: a gyorsaság és az egyszerűség. Az ügyek intézésére, a vásárlásra, az információszerzésre a legegyszerűbb és leggyorsabb lehetőség nem más, mint az internet. Ebben látjuk mi is az áttörést, ebben rejlik a siker.

A tökéletes minőséget több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező beszállítóinknak köszönhetjük. A gyorsaságot az internet adta lehetőségeknek. A fantasztikus árakat pedig online ügyintézésünk biztosítja, így nincs szükségünk fizika bolt üzemeltetésre. Kevesebb alkalmazottal dolgozunk, nincs bérleti díjunk, sőt versenytársainkkal szemben mi nem vagyunk helyhez kötve, az ország minden területéről elérhetőek vagyunk.

CÉLOK, KÜLDETÉS

Szerintünk a sikerhez mindig szem előtt kell tartani a célt, ezért minden döntésünket
az irányelveinkhez igazítjuk és azok szerint cselekszünk.

CÉG FILOZÓFIA

Cégünk filozófiája három alappillérre épül: a lehető leggyorsabban, a legjobb áron és a legjobb minőségben tudjuk kínálni nyílászáróinkat és árnyékolástechnikai eszközeinket vásárlóink számára.

KÜLDETÉS

Egy olyan megoldást nyújtunk vásárlóink számára, amivel kevesebb, mint egy óra alatt bárki az otthonából ki tudja választani a számára legideálisabb nyílászárókat és árnyékolókat. Könnyebb úgy dönteni, ha az interneten látott képeket egyből odaképzeljük a tervezett helyre, nem igaz?

CÉL

Célunk egy olyan vállalkozás megerősítése a piacon, amely áthidalja a távolság és az idő okozta korlátokat. Ne jelentsen problémát, hogy az ország mely településéről keresnek fel minket. Vevőink számára pedig a választás és a vásárlás folyamata  a lehető legkisebb kihívást jelentse.

WEBABLAK HIVATALOS KÖZVETÍTŐ PARTNEREI

Egy fiatalos, tettre kész csapat, akik boldogan segítenek Neked.

Onozó Gábor

06 70/415-3064

Lukács Tamás

06 30/399-2274

Vituska Gábor

06 20/942-3006

 

 

Várj egy pillanatot kérlek!

Látjuk érdekelnek a nyílászárók és az árnyékolástechnika. Iratkozz fel hírlevelünkre, nehogy lemaradj az ackiókról!

Mi sem szeretjük a spam üzeneteket, így Neked sem fogunk témához nem illőt küldeni.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz a levelek alján.