Név:

Email (az email címed nem fog megjelenni):

Üzenet:

Amit mások mondtak rólunk

Ezzel az oldallal időt és energiát spóroltam. Gyorsan kaptam árajánlatot és jól meg tudtunk beszélni mindent. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, csak ajánlani tudom!

T. Anna

Én a webablakot ajánlom. Ma voltak itt és korrekt munkát végeztek. Előre mindent leegyeztettünk. Pénzt is annyit kértek el, amennyit előzetesen megbeszéltünk. Korrekt és megbízható csapat.

Tresz Dávid

Szeretném megköszönni a webablaknak, hogy hozzásegítettek az ablakcserémhez. Három darab ablakot cseréltek nálam és minden úgy zajlott, ahogy megállapodtunk korábban.

Peti

A szimpatikus weboldal miatt választottam a webablakot. Az ügyfélszolgálatos kishölgy nagyon kedves volt, mindenbe segített. A munkával járó koszt előre jelezték, könnyen visszaállt a rend.

Kisné Erzsi

Panelba lakunk, itt cseréltettünk ablakot. Sajnos nem értek hozzá, de a webablak segített dönteni. Először nem tudtam kivel rakassam be, de ez a csapat nagyon jó választás volt. Nem bántam meg!

Balázs Pécsről

6 légkamrás ablakokat szereltek be, ami valóban hangszigetel is, azóta észrevehető a különbség lényegesen. Köszönjük a nagyszerű munkát.

P. Attila

Várj egy pillanatot kérlek!

Látjuk érdekelnek a nyílászárók és az árnyékolástechnika. Iratkozz fel hírlevelünkre, nehogy lemaradj az ackiókról!

Mi sem szeretjük a spam üzeneteket, így Neked sem fogunk témához nem illőt küldeni.

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz a levelek alján.